Heelys gurulós cipő – nemcsak a gyereknek!

3rd Oct 2011

Nincs ötleted, mit is vehetnél kamaszodó csemetédnek ajándékba? Itt egy tipp, amit minden mozgékony fiatal kortól és nemtől függetlenül díjazni fog. Ráadásul két legyet üthetsz egy csapásra. A HEELYS olyan különleges sportcipő, amelynek a sarkaiba egy speciális görgőt pattintva egy pillanat alatt gurulócipővé alakítható. Vehetnél egy divatos sportcipőt és egy görkorit is – sokkal drágábbak és unalmasabbak. A Heelys strapabíró utcai és sportcipő és sporteszköz is egyben. Ha cipőként szeretnénk használni a sarokdugót kell behelyezni, ha korcsolyázni szeretnél a görgőt tedd a helyére. Lehet benne futni, járni és egy testsúlyáthelyezéssel gördülni.

Ha megjött hozzá a kedved, bátran vegyél magadnak is egyet!

Nyáron meglepheted a járókelőket, a guruló cipőd garantáltan feltűnést kelt majd. Télen felveheted suliban, bevásárlóközpontban, tornateremben. Sőt táncolni és kocsit vezetni is lehet benne.

Az új sportágra már külön klubok is létesültek, ahol a kezdőket oktatják, a haladók pedig összemérhetik kreativitásukat és ügyességüket.

Tartós divatos modellek minőségi anyagokból sokféle színben és stílusban fiúknak és lányoknak egyaránt.

http://www.heelys.co.hu/videok.html

Ha olcsón szeretnél egyet, írj nekünk, adunk tippet hol szerezheted be a bolti ár töredékéért. Pl.: Heelys magasszárú gurulócipő rózsaszín, pink, kék színben 40,5 méretben 19900 Ft helyett 9900 Ft.  sopy@citromail.hu

Leave a Reply